Головна » Статті » Рецепти


Теплий грибний салат з помідорами: червоний лук 1 шт.часник 1 зубчикзелена цибуля 1 пучокгриби 400 гпомідори черрі-100 гпомідори 100 голивкова олія 2 ст. л.рубана петрушка 2 ст. л.сіль, перець за смаком.Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і обсмажити в ньому цибулю до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин додати помідори, зелений лук і залишити на вогні ще на 3...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Сметанне желе з бананами: 500 г сметани100 г цукру2 банана15 г швидкорозчинного желатину25 г шоколаду.Сметана для приготування желе повинна бути кімнатної температури. До сметані додати цукор, збити міксером приблизно 5 хвилин до повного розчинення цукру. Желатин залити 100 мл гарячої води (не окропу), ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Остудити до кімнатної температури, періодично помішуючи. Влити желатин до сметані (сметана і желатин повинні бути приблизно однакової температури, щоб желатин не згорнувся раніше часу), збити. Банани почистити, порізати великими кубиками. Розкласти по порційних келихах або склянках. Розлити сметану по келихах, поставити в холодильник не менше ніж...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Кальмари фаршировані: 4 тушки кальмара, попередньо очищених6 середніх яєць300 г печерицьневеликий пучок кропу150 г напівтвердого сирусіль і мелений чорний перець за смаком.Гриби нарізаємо пластинками, кріп дрібно рубаємо, сир тремо на тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо гриби і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Розбиваємо яйця в сковороду до грибів, додаємо сіль і перець. Смажимо, розмішуючи яйця лопаткою, поки суміш не схопиться, близько 3 хвилин. Додаємо порізану зелень і сир, перемішуємо. Фаршируємо яєчно-грибною сумішшю тушки кальмарів. Заколюємо зубочистками.Змащуємо кальмарів рослинним маслом, кладемо у форму і відправляємо в...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Хачапурі – грузинська коржик з сиром: Борошно – 700 гЗвичайний йогурт-500 гЯйце 2 штВершкове масло – 50 гСіль – 1 чайна ложкаСода – 2 чайних ложкиНачинка: Моцарелла (терта) – 450 гФета – 450 рЯйце – 1 шт.Тісто:У великій мисці змішайте йогурт, яйця, вершкове масло і сіль. Почніть потроху додавати борошно, перемішуючи руками. Тісто повинне вийти м'яким і еластичним, тому додайте стільки борошна, скільки потрібно в конкретному випадку. Додайте соду. На присипаній борошном дошці порозминайте тісто протягом 5-10 хвилин. Поверніть тісто в миску, закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на...
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі кульки в вершковому соусі: 500Г ФІЛЕ1 ЦИБУЛИНА1 ЯЙЦЕ3 ЗУБЧИКИ ЧАСНИКУ150 МЛ ВЕРШКІВ 10%2-3 СТ.Л. МАЙОНЕЗУ30 Г СЛИВ. МАСЛА100 Г ТВЕРДОГО СИРУСІЛЬ І ПЕРЕЦЬ ЗА СМАКОМ.Філе відбити, дрібно порізати, додати подрібнену цибулю, яйце, сіль, перець, перемішати. Форму густо змастити шматочком злив. масла. Сформувати кульки і викласти на деко, запікати 15-20 хв. Сир натерти на крупній тертці часник майонез вершки — перемішати. Полити кожну кульку соусом, намагаючись, щоб сир був зверху кульок, і запікати ще хвилин 20-25, до рум'яного верху. Ніжне ласощі готово!
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца «Улюбленка»: Для тіста:2,5 склянки борошна,3 ст. ложки рослинної олії, пакетика сухих дріжджів,1 склянку молока,сіль.Для начинки:2 ст. л. томатної пасти,300 г фаршу,1 велика цибулина,2 болгарських перцю,2-3 помідора, пучка петрушки,200 г твердого сиру,150 г бринзи,2 ст. л. рослинного масла,сіль, мелений перець.Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати тепле молоко, цукор, сіль. Тісто постійно вимішувати, наприкінці додати рослинне масло. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв. тушкувати Фарш, не засмажуючи, на сковороді. Тісто розкачати тонким шаром, перекласти на змащене маслом деко. Заготівлю...
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжний рулет на сніданок: 4 яйця175 г нежирної сметани майонез,(125 гр-для омлету,50-гр-начинка)2 плавлених сирка2 зубчики часникузелень , сіль (за смаком).Яйця збити зі сметаною і посолити. Суміш вилити на деко з пергаментним папером і випікати при 180 С протягом 10 хвилин. Дати трохи охолонути і перевернути. Сирки натерти, додати часник, зелень і сметану. Намазати омлет начинкою і загорнути в рулет. Охолодити.
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-банановий джем-паста: 3 невеликих банана (або 2 середніх)3 ст. л. цукру (можна більше)50 мл апельсинового соку100 г гіркого шоколаду.Такий джем може зберігатися до 2-х тижнів в холодильнику. Смачно намазувати на булочку або на свіжий хліб, додавати в сир (виходить дуже цікавий десерт) і звичайно просто їсти ложками без нічого. Також джем можна використовувати в якості начинки для мафінів, крему для торта, рулету, і т. п.
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Маковий Торт: 3 білки кімнатної температури120 гр. маку250 мл молока180 гр. м'якого вершкового масла150 гр. цукру пакетик ванільного цукрущіпка солі300 гр. борошна.крем:350 гр. маскарпоне150 гр. цукрової пудрипакетик ванільного цукру.Молоко довести до кипіння, всипати мак, накрити каструльку кришкою і прибрати з вогню. Вершкове масло збити з 100 гр. цукру і ваніліном, додати борошно, вимісити до однорідності, влити молоко з маком і знову перемішати. Білки збити з дрібкою солі до м'яких піків, всипати цукор, що залишився і збити до міцної, стійкої піни. Обережно перемішати тісто з білками. Тесту виходить багато, тому візьміть...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний зефір за 20 хвилин!: Желатин — 2 ч. л.Вода – дві третини склянкиЦукор – три чверті склянкиМед — півсклянкиШоколад 70% — 100г.Заливаємо желатин водою. Коли розмокне – ставимо на слабкий вогонь і додаємо цукор. Помішуємо до повного розчинення. Суміш знімаємо з вогню й даємо трохи охолонути.Розтоплюємо шоколад. Заливаємо в комбайн або блендер желатинову суміш, мед і розтоплений шоколад. Заважаємо 5-10 хвилин до однорідної консистенції. Розливаємо майбутній зефір у формочки (або в одну, а потім нарізаємо квадратиками), і, щоб затвердів, ставимо на 1 годину в холодильник. Коли зефір затвердіє, його можна обваляти в цукровій...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 911-920 921-930 931-940 941-950 951-960 ... 4691-4700 4701-4708