Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-банановий джем-паста
Шоколадно-банановий джем-паста:

3 невеликих банана (або 2 середніх)
3 ст. л. цукру (можна більше)
50 мл апельсинового соку
100 г гіркого шоколаду.

Такий джем може зберігатися до 2-х тижнів в холодильнику. Смачно намазувати на булочку або на свіжий хліб, додавати в сир (виходить дуже цікавий десерт) і звичайно просто їсти ложками без нічого. Також джем можна використовувати в якості начинки для мафінів, крему для торта, рулету, і т. п.

Просмотров: 596
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколадно-банановий, Джем

Рекомендовані рецепти:

Ліниві голубці з грибами
Перемячи з м'ясом
Курчата, приготовані у виноградному соку
Домашній вершковий сир (рецепт)
Салат "Уолдорф"
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: