Головна » Статті » Рецепти

Пісні рогалики
Ці рогалики економні: для них не потрібні ні яйця, молочні продукти. Також вони гарні для тих, хто дотримується посту. Для них також не потрібно маргарин, що містить шкідливі консерванти. Тісто виходить хрустке, схоже на листкове. Рецепт мені дала моя родичка.
Інгредієнти:
* Вода (ледь тепла) - 1 склянка.
* Дріжджі (пресовані) - 30 г
* Цукор - 1 ст. л.
* Сіль
* Олію соняшникову (рафінована) - 1/2 склянки.
* Борошно пшеничне - 3 склянки.
* Повидло (краще всього з антонівки) - 1 склянка.
Приготування
трохи теплій воді розвести дріжджі, додати цукор і щіпку солі. В миску насипати половину борошна. Поступово додавати порціями розведені дріжджі, олія соняшникова, борошно і рубати ножем, таким чином вимішуючи тісто. Тісто підходить під час замішування і оброблення.
Розділити тісто на 3 частини. З кожної частини розкачати коло товщиною близько 5 мм, розрізати на 8 частин, як показано на фотографії. Борошно підсипати не потрібно, тісто не липне.
Широку частину трохи розплющити, покласти 1 чайну ложку повидла, добре заліпити краю, щоб повидло не випливало. Вузький кінець витягнути довша і загорнути рогалик.
Викласти рогалики на деко, змащене олією.
Випікати в духовці до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Автор: anna74
Просмотров: 6994
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, борошно, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Манник з цукатами
Горіхові рогалики
Макові тістечка
Рецепт "Хрусткого" салату
Ладду - східне ласощі з нуту
Печінкові трюфеля в сирі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: