Головна » Статті » Рецепти |
Пісні рогалики
![]() Інгредієнти: * Вода (ледь тепла) - 1 склянка. * Дріжджі (пресовані) - 30 г * Цукор - 1 ст. л. * Сіль * Олію соняшникову (рафінована) - 1/2 склянки. * Борошно пшеничне - 3 склянки. * Повидло (краще всього з антонівки) - 1 склянка. Приготування трохи теплій воді розвести дріжджі, додати цукор і щіпку солі. В миску насипати половину борошна. Поступово додавати порціями розведені дріжджі, олія соняшникова, борошно і рубати ножем, таким чином вимішуючи тісто. Тісто підходить під час замішування і оброблення. Розділити тісто на 3 частини. З кожної частини розкачати коло товщиною близько 5 мм, розрізати на 8 частин, як показано на фотографії. Борошно підсипати не потрібно, тісто не липне. Широку частину трохи розплющити, покласти 1 чайну ложку повидла, добре заліпити краю, щоб повидло не випливало. Вузький кінець витягнути довша і загорнути рогалик. Викласти рогалики на деко, змащене олією. Випікати в духовці до золотистого кольору. Приємного апетиту! Автор: anna74 | |
Просмотров: 8201 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |