Головна » Статті » Рецепти

Котлети з риби і картоплі
Корисні і смачні котлети готуються з відварної риби і картоплі, причому, картопля домінує, і смак риби практично не відчувається. Відмінний спосіб замаскувати рибу, яку майже всі діти не люблять.

Інгредієнти: 400 грам рибного філе, 800 грам картоплі, одне яйце, пучок зеленої цибулі, пучок кропу, 50 грам вершкового масла, сіль, перець і мускатний горіх за смаком.
Для соусу: 200 грам сметани, столова ложка лимонного соку, кріп, сіль.

рибне філе Відварити до готовності (в бульйон можна додати цибулю, моркву і зелень). Остудити. Картоплю відварити, розім'яти в пюре, додавши три - чотири столові ложки картопляного відвару і вершкове масло. Остудити до кімнатної температури, додати яйце і дрібно нарізану зелень. Перемішати, додати розкришений рибу (розім'яти виделкою) і спеції, сіль за смаком. Маса вийде трохи липкою. Запанірувати котлети в борошні і обсмажити в рослинній олії з двох сторін.
Для соусу змішати сметану з лимонним соком, кропом, за смаком посолити. Можна приправити улюбленими спеціями.
Подавати котлети теплими, полив соусом - він надає котлет потрібну соковитість і добре доповнює смак готової страви.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: риба, котлети

Рекомендовані рецепти:

Прісне тісто листкове
Яблука, фаршировані салатом
Хачапурі
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Бутерброди з ананасом та сиром
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: