Головна » Статті » Рецепти

Перемячи з м'ясом
Перемячи - національне татарська страва. Це соковиті, ситні смажені пиріжки з м'ясом або картоплею. Багатьом такі пиріжки відомі під назвою біляші.
Інгредієнти для дріжджового тіста:
* борошно пшеничне - 1,2-1,5 кг;
* вода тепла - 500 г;
* сухі дріжджі - 1 пакетик;
* цукор пісок - 1 столова ложка;
* сіль - 1/2 чайної ложки.
для начинки:
* жирна яловичина або баранина - 600 г;
* цибуля ріпчаста - 200 г;
* сіль, перець за смаком.
Приготувати дріжджове тісто безопарним способом. Як рідини можна використовувати воду або молоко.
Потім приготувати начинку. Жирне м'ясо промити, обсушити, нарізати шматочками і прокрутити через м'ясорубку. Якщо немає в наявності жирного м'яса, замініть частину продукту салом. Візьміть 500 г м'яса і 100 г сала.
Також варто відзначити, що м'ясорубка - пристосування для ледачих. Якщо м'ясо дрібно посікти гострим ножем, розміром 2-3 мм, то це буде більш правильне і правильне рішення. Начинка перемячей буде сочней.
Ріпчасту цибулю очистити від луски і помити. Дрібно порубати ножем або натерти на терці, а ще краще подрібнити в блендері.
У фарш додати цибулю, сіль, перець. Ретельно перемішати і поставити в холодильник на 1 годину.
Готове тісто розділити на порції по 40-50 г, накрити їх харчовою плівкою і дати підійти 5-10 хвилин. Потім кожну порцію розкачати в корж діаметром близько 10 сантиметрів. В середину кожної коржі покласти по столовій ложці начинки і прим'яти.
Підняти краї тіста, зібрати в збірку, в середині залишити отвір близько 1-1,5 сантиметрів. Дати зліплених пирогів отстоятся 5-10 хвилин.
Рослинна олія сильно прогріти в сковороді з високими стінками. Взяти масла стільки, щоб перемячи були занурені половину висоти. Таке обсмажування називають обсмажуванням в полуфритюре.
Обсмажити перемячи на середньому вогні спочатку отвором вниз до рум ’ яної скориночки. Це робиться з тих міркувань, щоб не витік м'ясний сік. Перевернути отвором вгору і влити в нього трохи киплячої олії, для того щоб м'ясна начинка не була сухою.
Готові перемячи викласти на серветку, щоб у неї ввібралося зайве масло. Ось тепер можна подавати до столу.
Просмотров: 947
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Смажене морозиво
Прісне тісто листкове
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Гулаб-джамун
Заливна шинка
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: