Рецепт простий в приготуванні, але дуже смачної м'ясної закуски, який доведеться дуже навіть до речі до майбутнього свята. М'ясо виходить просто чудовим - дивно ніжним, є його можна як в гарячому вигляді, так і в холодному.
Для того, щоб приготувати м'ясо таким способом вам будуть потрібні такі складники: приблизно 1,2 кілограмовий шматок свинини без кісток, дві чайні ложки солі, десять штучок чорного перцю горошком, половинка чайної ложки чорного меленого перцю, два лаврових листки, один літр води, 20 грамів суміші спецій для м'яса, ну і також рукав для запікання.
В холодну воду висипати сіль, мелений перець, а також покласти перець горошком і лаврові листочки. Довести воду з приправами до кипіння і кип'ятити ще протягом п'яти хвилин, після чого повністю охолодити і залити цією рідиною м'ясо таким чином, щоб воно було повністю покрито водою. М'ясо поставити в холодильник і маринувати протягом не менше трьох годин (ну або довше). Вже промаринованное м'ясо гарненько обваляти в суміші спецій для м'яса (готової) і викласти в рукав. Запікати приблизно годину-півтори при температурі духовки 190-200 градусів.