Святково оформлений салат, в якому основний акцент - на зовнішній вигляд, надавши помідорів вид тюльпанов.Необходимые продукти: 12 міцних помідорів сорту "сливка", 250 г твердого сиру, 100 гр печериць, 2 червоних болгарських перцю, 2 яблука, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: сир, болгарський перець, яблука і печериці нарізати маленькими кубиками.
Гриби обсмажити на сковороді в розігрітому маслі. Посолити і поперчити за смаком, тушкувати під кришкою до м'якості, потім нагріти до випаровування рідини.
У великій мисці з'єднати всі підготовлені інгредієнти, додавши трохи дуже дрібно нашаткованої зелені
Заправити майонезом, слідкуючи, щоб салат був досить густий.
Помідори розсікти на 4 частини (хрест-навхрест), акуратно ложечкою видалити м'якоть, наповнити отримані "чашечки" салатом. Укласти в салатник, оформивши зеленню у вигляді букета.
|