Головна » Статті » Рецепти

Сирні маффіни з родзинками і апельсином
В рецепті для замочування родзинок використовується алкоголь. Але його можна виключити, замінивши апельсиновим соком. Або просто розпарити ізюм на водяній бані.

Інгредієнти: два яйця, 200 г сиру, 100 грам вершкового масла, 2/3 склянки цукру, дві склянки борошна, 100 мл молока, дві столові ложки бренді або коньяку, цедра одного апельсина, дві чайних ложки розпушувача, родзинки, щіпка солі.

Ізюм замочіть в бренді або коньяку, апельсиновому соку, або ж просто распарьте на водяній бані. Сир протріть через сито, змішайте з розм'якшеним маслом і цукром, збийте міксером. Не припиняючи збивати, додайте по одному яйця і збивайте ще хвилини дві-три. Влийте молоко, додайте родзинки з алкоголем. Перемішайте. Поступово додайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте щіпку солі. Добре перемішайте. Тісто має вийти досить густим.
Формочки змастіть маслом, присипте борошном і викладіть в них тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно сорок хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою. Готові маффіни трохи остудіть у формі, дістаньте і перекладіть на решітку до повного охолодження.
Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Лимонні тістечка
Торт "Прага"
Тарт з шоколадним мусом
Горіхові трубочки
Шинка, запечена з ананасами
Сирний торт з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: