Головна » Статті » Рецепти

Свинина по-китайськи
У китайській кухні дуже гармонійно поєднуються всі смаки: солодкий, солоний, кислий, гострий і гіркий. Тому в рецептах багато інгредієнтів, основні з яких - це спеції і приправи, які і надають страві потрібний акцент.


800 грамів нежирного м'яса
Два солодких болгарських перцю
Одна велика морквина
150 грам консервованих ананасів
Одна велика цибулина
Три столових ложки соєвого соусу
Три столових ложки червоного сухого вина
Дві столові ложки яблучного (або рисового) оцту
Столова ложка крохмалю
Їдальня ложка борошна
Дві столових ложки рослинного масла
Столова ложка цукру
Чайна ложка натертого кореня імбиру
Дві - три столових ложки томатної пасти

М'ясо ріжемо невеликими шматочками (можна як на беф-строганов), складаємо в миску. Додаємо корінь імбиру, соєвий соус, червоне вино і крохмаль (щоб маринад краще обволікав м'ясо). Накриваємо, залишаємо на пару годин маринуватися.
Болгарський перець і моркву ріжемо кубиками, цибулю - дрібно рубаємо, ананаси ріжемо шматочками. На сильному вогні обсмажуємо в олії м'ясо, додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо, потім кладемо борошно, перемішуємо і через хвилину додаємо ананаси. Злегка обсмажуємо, вливаємо рідина від ананасів, розведене у воді томатну пасту, цукор і смажимо ще три хвилини. В кінці вливаємо оцет і знімаємо з вогню. Подаємо з рисом. Приємного апетиту!
Просмотров: 851
Категория: Рецепти |
| Теги: свинина

Рекомендовані рецепти:

Здобні рогалики з какао
Святковий торт "Смородинка"
Сирна запіканка з родзинками
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Пиріг лимонно-медовий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: