Продукти: 2 курячих філе, 4 скибочки хліба для тостів з висівками, жменю подрібненої кінзи, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, перчик чилі, сік половини лимона, 2 ст. ложки меду, 1 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки соняшникової олії, 1 ст ложка яблучного оцту, пів чайної ложки меленого імбиру, соль.Приготовление: 1 зубчик часнику пропустити через прес, подрібнити чилі, зробити маринад, додавши лимонний сік, оцет, сіль і цукор. Куряче філе вимити, обсушити, нарізати невеликими шматками залити на 1 годину маринадом. Налити на сковороду-гриль 1 столову ложку олії, смажити кожен шматочок з двох сторін до готовності. Цибулю і часник дрібно нарізати, обсмажити в глибокій сковорідці . Додати мед, влити півсклянки води. Як закипить, покласти в цей соус обсмажену курку і зелень кінзи, згасити декілька хвилин. Хліб злегка засмажити на тій же сковорідці-гриль. На одну половинку хліба викласти курку, полити соусом, накрити другою хлібної половинкою.
|