Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані гусячі шийки
Така не надто складна в приготуванні і дуже апетитно виглядає і смачна м'ясна закуска цілком може бути приготована до свята в якості частування для гостей, ну або ж просто так без особливого приводу для повсякденного меню.

Для того, щоб приготувати фаршировані гусячі шийки вам будуть потрібні такі продукти: дві штучки довгих гусячих шийок, приблизно 500-600 грамів м'яса (свинини), одна зовсім невелика головка часнику, два гусячих серця, два гусячих пупка, дві гусячих печінки, а також перець та сіль.

Спочатку слід підготувати гусячі шийки, промивши їх і знявши з них шкірку, ну а потім зашити шиї з однією з сторін нитками.
Свинину і гусячу печінку необхідно порізати кубиками розміром приблизно трохи менше сантиметра, а гусячі серця і пупки нарізати ще трошки меншими шматочками. Все це змішати, додати подрібнений або пропущений через чеснокодавку часник, перець і сіль, після чого знову добре перемішати фарш і наповнити ним по можливості щільніше гусячі шийки, які потім потрібно зашити і з іншого боку.
Фаршировані шиї обернути фольгою і готувати в нагрітій до 200 градусів духовці близько двох годин, причому в самому кінці приготування потрібно зняти фольгу, щоб утворилася скоринка.
Готову страву охолодити і тонко порізати.
Просмотров: 6723
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: гусячі, шийки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Червоний"
Оселедець у східному стилі
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Баклажани по-корейськи
Готуємо кіш
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: