Головна » Статті » Рецепти

Яєчна параті
Параті - це один з видів індійського хліба, що нагадує наші пиріжки. Готувати їх можна з будь-якою начинкою - солодкою, м'ясний, овочевий.
Інгредієнти: чотири яйця, дві склянки борошна, тепла вода, невеликий пучок кінзи, топлене масло (або рослинне), один солодкий болгарський перець, один помідор, дві цибулини, сіль і мелений червоний перець за смаком.

Цибулю, перець і помідор нарізати дрібними кубиками, кінзу порубати. Яйця збити. У сковорідці розтопити дві столові ложки олії, обсмажити овочі до готовності. Посолити і поперчити за смаком. Додати яйця, перемішати з овочами і готувати поки яйця не «схопиться». Тоді додати кінзу, перемішати і остудити.
Борошно просіяти, влити теплу воду, замісити м'яке тісто. В процесі замісу додати розтоплене масло (розтопити дві столові ложки масла або влити стільки ж рослинного масла). Вимісити тісто до еластичності. Розділити на невеликі кульки.
Кожна кулька розкотити в коржик. На одну покласти начинку, накрити другим коржем і щільно защипати краї.
Обсмажувати препарати потрібно в олії, на середньому вогні, підрум'янюючи з двох сторін.
Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця

Рекомендовані рецепти:

Шашлик на маївку з свинини
Рулет з абрикосовим джемом
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Готуємо пряники
Печінка, приготована з овочами
Торт з мигдальною начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: