Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Каштани"
Ця випічка являє собою своєрідне домашнє печиво, яке можна приготувати з начинкою або без неї, покрите шоколадною глазур'ю і посипане вафельною крихтою.
Для його приготування печива нам потрібно: одна пачка маргарину; три столові ложки сметани; половина чайної ложечки соди, погашеної оцтом; дві склянки борошна і чотири варені жовтки.
Жовтки потрібно розтерти з маргарином, додати сметану, борошно і соду, замісити з цього тісто. Потім розділити тісто на 60 кульок. В кожну кульку можна покласти начинку - наприклад, вишню без кісточки свіжу або консервовану або шматочки волоських горіхів. Викласти отримані кульки на попередньо змащений маслом деко і запекти при температурі 200 градусів до готовності.

Тим часом потрібно приготувати глазур з десяти столових ложок молока, півсклянки цукру, трьох ложок какао-порошку і 30 грамів вершкового масла. Також потрібно розтерти на тертці вафлі.

Готові кульки-печива по черзі вмочити в глазур і потім обваляти в подрібнених вафлях.
Просмотров: 8090
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, глазур

Рекомендовані рецепти:

Пиріг-рулет з грибами
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Млинці з бананом
Торт "Посмішка негра"
Італійські медові пончики
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: