Головна » Статті » Рецепти

Салат "Пекуча екзотика"
Салат так називається входять інгредієнтів - тропічного плоду манго і гірких перців. "Пекуча екзотика" відмінно підходить до м'яса в якості пікантного гарніру. Солодко-гіркий смак з вираженою кислинкою, аромат і яскравість тропіків - незвичайне блюдо на святковому столі.
Необхідні продукти: 3 спілих манго, 1 лимон, 1 лайм, 1 червоний перчик чилі, 1 зелений перчик чилі, за пучка кінзи і петрушки, третина чайної ложки меленої паприки, половина чайної ложки меленого чорного перцю, сіль за смаком.
Процес приготування: Натерти цедру лимона і лайма на дрібній тертці, вичавити з них сік.
Чилі очистити від насіння, нарізати обидва перцю тонкими кільцями.
Плоди манго розрізати навпіл, видалити кісточку. Очистити від шкірки і порізати м'якоть невеликими кубиками.
Полити лимонним і лаймовим соками, посипати паприкою, сіллю, чорний перцем, кільцями чилі і все перемішати.
Нехай годину постоїть в холодильнику.
Дістати салат, засипати подрібненою зеленню, знову розмішати і відразу подавати на стіл.

Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Слойки з бутербродніци
Яблучний пай
Угорський пиріг до чаю
Простий рецепт домашнього морозива
Японський чізкейк
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: