Головна » Статті » Рецепти |
Салат "Пекуча екзотика"
Салат так називається входять інгредієнтів - тропічного плоду манго і гірких перців. "Пекуча екзотика" відмінно підходить до м'яса в якості пікантного гарніру. Солодко-гіркий смак з вираженою кислинкою, аромат і яскравість тропіків - незвичайне блюдо на святковому столі. Необхідні продукти: 3 спілих манго, 1 лимон, 1 лайм, 1 червоний перчик чилі, 1 зелений перчик чилі, за пучка кінзи і петрушки, третина чайної ложки меленої паприки, половина чайної ложки меленого чорного перцю, сіль за смаком. Процес приготування: Натерти цедру лимона і лайма на дрібній тертці, вичавити з них сік. Чилі очистити від насіння, нарізати обидва перцю тонкими кільцями. Плоди манго розрізати навпіл, видалити кісточку. Очистити від шкірки і порізати м'якоть невеликими кубиками. Полити лимонним і лаймовим соками, посипати паприкою, сіллю, чорний перцем, кільцями чилі і все перемішати. Нехай годину постоїть в холодильнику. Дістати салат, засипати подрібненою зеленню, знову розмішати і відразу подавати на стіл. | |
Просмотров: 630 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |