Головна » Статті » Рецепти |
Тонкі пиріжки з картоплею
Якщо звичайні пиріжки з картоплею тоненько розкачати і підсмажити, то за відчуттями вийдуть млинці з картоплею, а за смаком - пирожки.Тесто у цих пиріжків пружне і трошки резинистое. Начинка розподіляється в тонкий прошарок. Відразу після випічки пиріжки жорсткими, але після остигання до теплого отмякают і стають пластичними. Інгредієнти: 500г готового картопляного пюре, 2/3 склянки рослинної олії для смаження ТІСТО 2 склянки борошна, 1/2~2/3 ч ложки соди, 1 ч. ложка солі, 1 ст. ложка цукру, ~250г кефіру Тісто У велику миску всипати борошно, сіль, цукор і соду. Перемешать.Постепенно влити кефір і замісити пластичне трошки липке тісто. Ніж жиже кефір, тим менше його потрібно для тесту. Якщо тісто вийшло дуже липким, домісити трохи додаткової борошна. Тісто накрити плівкою або рушником і дати постояти 15~30 хвилин. Формування виробів Розділити тісто на 10 однакових частин. Скачати з них кульки. Потім кожна кулька розкачати в невелику коржик. На коржики розкласти картопляне пюре. При бажанні в картопляне пюре можна додати смажені гриби або смажену цибулю або зелену цибулю або варені яйця. Защипати як звичайні пиріжки. При защипывании намагатися випустити з пиріжків повітря, інакше при розкочуванні будуть утворюватися бульбашки. Подпылить стіл борошном. Рукою трохи розплющити пиріжки. А потім качалкою розкачати їх в тонкі млинці. товстостінної сковороді розігріти олію. Вогонь встановити на трохи вище середнього. По одному укладати пиріжки в сковороду і обсмажувати з двох строн. Готові пиріжки укладати чарочкою і прикривати зверху переверненої мискою, щоб вони отмякли. Для того, щоб позбутися від надлишків масла, готовий пиріжок можна спочатку викладати на паперові серветки, а потім вже укладати в чарку. Готові пиріжки скачувати трубочкою і є сметанним соусом. Соус Кріп (без стебел) дрібно порізати. Зубчик часнику продавити через прес. Часник і кріп змішати зі сметаною і трохи підсолити за смаком. | |
Просмотров: 1238 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |