Головна » Статті » Рецепти |
Запечена з картоплею свиняча рулька
Запечена з картоплею свиняча рулька - це блюдо, яке вимагає невеликої попередньої суєти, мінімального набору основних інгредієнтів і хорошою духовки.Продукты: 1.5 кг свинячої рульки (верхня частина ноги), 1 кг картоплі, 4 зубчики часнику, 7 лаврових листків, 2 ст. ложки соняшникової олії, 2 ч. ложки солі і меленого чорного і червоного перцю. Приготування: Включити духовку, потрібна температура 200°С. Картоплю почистити і відварити до підлозі готовності. В ступці лаврове листя подрібнити, додати сіль, очищений часник, олію, перець і подрібнити все в кашку. У м'ясі зробити гострим довгим ножем проколи, набити їх цієї часниковою заправкою, а залишком обмазати м'ясо з усіх боків. Залишити маринуватися на 30 хвилин. На середину духовки помістити решітку для запікання, під яку поставити порожній лист. Запікати Свинину на решітці, спочатку 15 хв, потім зменшити температуру до 150°С і запікати ще годину, поливаючи жиром, що збираються внизу. Після цього на деку розкласти картоплю і запікати все разом ще півгодини. | |
Просмотров: 965 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |