Головна » Статті » Рецепти

Хрусткі цибульні кільця
Такі хрусткі цибульні кільця, спочатку замариновані, а потім підсушені в духовій печі підійдуть для того, щоб подати їх до супів-пюре або до різноманітних соусів, а також дуже смачно їсти їх просто так.

Для того, щоб приготувати такі цибульні кільця вам будуть потрібні такі продукти: половина кілограма цибулі (цибульні головки краще вибирати побільше), приблизно 100 мл столового оцту, 500 мілілітрів окропу, а крім цього мелений перець і інші приправи за вашим смаком.

Весь ріпчасту цибулю необхідно очистити від лушпиння і потім порізати кільцями середньої товщини. Після цього у відповідного розміру глибокій ємності кільця цибулі потрібно залити окропом і додати оцет, перемішати і дати цибулі промаринуватися протягом 5 хвилин. Далі цибульні кільця слід обсушити, виклавши їх на паперовий рушник або ж просто на тарілку; залишити цибулю для обсихання приблизно на годину.
Висохлі кільця цибулі викласти на застелений папером для випікання широкий деко і посипати перцем або іншими спеціями. Запікати цибулю в не дуже гарячій духовці при температурі близько 100 градусів приблизно дві години (потрібно поглядати, щоб кільця не підгоріли).
Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: цибульні, кільця

Рекомендовані рецепти:

Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Картопля в паприці (рецепт)
Салат "Салют"
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Перемячи з м'ясом
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: