Головна » Статті » Рецепти

Картопляний рулет з м'ясом
Ніжна картопляна оболонка добре поєднується з багатьма видами начинки. В даному випадку - м'ясний вариант.Продукты: 2 кг картоплі, 1 столова ложка вершкового масла, 1 цибулина, 3 ст. л. борошна, 2 ст. л. соняшникової олії, півсклянки панірувальних сухарів, 2 яйця, 500 гр будь-якого м'ясного фаршу, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Приготування: Картоплю почистити, зварити в підсоленій воді, гарячим розім'яти товкачиком. Додасть сіль, вершкове масло, перець, борошно, перемішати.
Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на сковороді на ложці соняшникової олії до прозорості, додати фарш, сіль, перець, смажити, розмішуючи, щоб не було грудок.
Застелити стіл харчовою плівкою, викласти шар картоплі завтовшки в 1см.
Зверху викласти фарш. Туго згорнути рулет.
Покласти в глибоке деко для запікання. Полити рештою масла, посипати сухарями, наколоти рівномірно виделкою по довжині.
Поставити в заздалегідь нагріту до 180С духовку, запікати 20 хвилин до рум'яної скоринки.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, сіль

Рекомендовані рецепти:

Смажене морозиво
Українські пампушки з часником
Французькі булочки
Шоколадний кекс з бананами і медом
Клубочки ниток
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: