Смажена спинка осетра: осетрина (філе зі шкірою) — 700гсочевиця — 400гслабосолона грудинка — 100гцибуля ріпчаста — 1 шт.вершки — 100 млоливкова олія — 100 млгвоздика — 2 шт.петрушка, чебрець (зелень) — 1 пучоклавровий лист — за смакомсіль, мелений перець — за смаком. Попередньо вимочувати сочевицю в холодній воді протягом 2 годин. Потім покласти сочевицю в каструлю з холодною водою, довести до кипіння і зняти шумівкою піну. Додати цибулину з уткнутими в неї паличками гвоздики, слабосолону грудинку, нарізану кубиками, і пучок зелені, перев'язаний ниткою. Варити, закривши кришкою, протягом 40 хвилин на...