Головна » Статті » Рецепти |
Закуска «Букет троянд»
![]() 100 г шинки 100 г бринзи 3 помідора 1 огірок
Зробити з задньої сторони помідора чотири розрізу у вигляді квадрата, вставити в них пластики бринзи, руками надати «пелюсткам» заокруглену форму. У центрі зробити ще один квадратний розріз, так само вставити в нього бринзу. Тонко нарізати шинку, розрізати на соломку. В середину меншого квадрата вставити палички шинки – «тичинки», а у самий центр вставити паличку огірка – «маточка». Перед подачею закуска «Букет троянд» викладається на плоске блюдо, перчится лимонним перцем і солиться, оформляється вирізаними зі смужок шкіри помідорів «пуп'янками», зеленню або вирізаними з огірка листочками. | |
Просмотров: 3113 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 33 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |