Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Букет троянд»
Закуска «Букет троянд»:

100 г шинки

100 г бринзи

3 помідора

1 огірок

 

Зробити з задньої сторони помідора чотири розрізу у вигляді квадрата, вставити в них пластики бринзи, руками надати «пелюсткам» заокруглену форму.

У центрі зробити ще один квадратний розріз, так само вставити в нього бринзу.

Тонко нарізати шинку, розрізати на соломку.

В середину меншого квадрата вставити палички шинки – «тичинки», а у самий центр вставити паличку огірка – «маточка».

Перед подачею закуска «Букет троянд» викладається на плоске блюдо, перчится лимонним перцем і солиться, оформляється вирізаними зі смужок шкіри помідорів «пуп'янками», зеленню або вирізаними з огірка листочками.

Просмотров: 3113
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 33 | Теги: вставити, троянд»

Рекомендовані рецепти:

Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Смузі з перцем чилі (рецепт)
Кольорова капуста, запечена під сирною "шубою"
Рулет "Курятина в желе"
Кекс з родзинками і горіхами
Рибний пиріг листковий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: