Головна » Статті » Рецепти

Гарячі бутерброди з картоплею
Коли потрібно швиденько перекусити, я роблю гарячі бутерброди з картоплею. На мій погляд, дуже вдалий рецепт, у якого може бути скільки завгодно варіацій. Ось базовий набір продуктів, до якого можна додавати все, що захочеться.

Для бутербродів потрібні скибочки білого хліба середньої товщини, сира картопля, одна цибулина, яйце, сіль і чорний мелений перець. Я ще додаю багато свіжої зелені (кріп, петрушка), куркуму для кольору, ложечку домашньої аджики для гостроти, улюблені спеції.

Картоплю натираємо на тертці, якщо виділилося багато соку, то можна злегка віджати. Дрібно ріжемо цибулю, в окремій мисочці збиваємо яйце (на дві середніх картоплини я додаю одне яйце). Змішуємо цибулю з картоплею, яйцем, додаємо зелень, спеції. Солити потрібно в кінці, коли всі компоненти вже перемішані (картопля може дати багато соку).

В сковорідці розігріваємо масло, на скибочки хліба кладемо шар приготованої картопляної маси і тією стороною, де у нас начинка, кладемо на сковорідку. Робимо середній вогонь, щоб картопля встигла і пропарити, і підсмажитися, але не пригоріла! Коли низ підрум'яниться, перевертаємо і підсмажуємо другу сторону. Можна їсти і гарячим, відразу з запалі з жару, і остиглими - смак не втрачається. Такі бутерброди зручно брати в дорогу, на пікнік, на дачу - вони завжди з'їдаються без залишку.
Спробуйте, це дуже смачно!
Просмотров: 6591
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: багато, картоплею

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Пастуше пиріг
"Медова" свинина з імбиром
Тарт з шоколадним мусом
Пиріжки з каррі з яловичини
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: