Історія замовчує, як гімн французької революції надихнув приготувати цей салат, рожевого кольору. Смак його легкий і насичений, з пряною ноткой.Необходимые продукти: 1 невеликий корінь селери, 1 буряк, 3 свіжих помідора, чверть качана савойської капусти, 2 яйця, 1 лимон, півсклянки оливкової олії, столова ложка яблучного оцту, сіль, чорний перець мелений, жменю нарізаної зелені петрушки. Процес приготування: Селера і буряк натерти на крупній тертці. Помідори потримати 5 хвилин окропі, потім відразу занурити в холодну воду і видалити шкірку. Нарізати скибочками. Савойську капусту нашаткувати соломкою, перемішати з овочами 15 хв припустити разом в суміші з половини від загальної кількості оливкової олії і віджатого лимонного соку. Охолодити. Змішати всі підготовлені овочі і полити заправкою, приготовленою збиванням віночком залишився олії, оцту, солі і перцю. Посипати зверху тертим вареними яйцями і петрушкою.
|