Головна » Статті » Рецепти

Салат 'Марсельєза"
Історія замовчує, як гімн французької революції надихнув приготувати цей салат, рожевого кольору. Смак його легкий і насичений, з пряною ноткой.Необходимые продукти: 1 невеликий корінь селери, 1 буряк, 3 свіжих помідора, чверть качана савойської капусти, 2 яйця, 1 лимон, півсклянки оливкової олії, столова ложка яблучного оцту, сіль, чорний перець мелений, жменю нарізаної зелені петрушки.
Процес приготування: Селера і буряк натерти на крупній тертці.
Помідори потримати 5 хвилин окропі, потім відразу занурити в холодну воду і видалити шкірку. Нарізати скибочками.
Савойську капусту нашаткувати соломкою, перемішати з овочами 15 хв припустити разом в суміші з половини від загальної кількості оливкової олії і віджатого лимонного соку.
Охолодити.
Змішати всі підготовлені овочі і полити заправкою, приготовленою збиванням віночком залишився олії, оцту, солі і перцю.
Посипати зверху тертим вареними яйцями і петрушкою.
Просмотров: 693
Категория: Рецепти |
| Теги: оцту, олії

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Рибка по-провансальски
Пряники медово-бананові
Закусочні рибні кульки
Галушки яблучні
Рибні рулетики в беконі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: