Головна » Статті » Рецепти

Коктейльне печиво
Печиво солодке, а солоно-пряне. Відмінно підходить до пива і вина, хоча і з чаєм-кавою теж дуже непогано. Цей рецепт гарний ще й тим, що в результаті виходить чотири види печива, з яких кожен може вибрати те, що йому більше до смаку.
Інгредієнти: 2 яйця, 350 г борошна, 120 грам сиру, 175 грам вершкового масла, чайна ложка порошку каррі, половина чайної ложки чорного меленого перцю, чайна ложка зернистої гірчиці, дві чайних ложки рубаних горіхів, дві чайних ложки дрібно нарізаного кропу, півтори чайних ложки кмину.

Борошно просіваємо в миску, змішати з маслом і гірчицею, розтираємо до стану дрібної крихти. Додаємо яйця і тертий сир. Вимішуємо однорідне, м'яке тісто. Воно повинно вийти дуже пластичним.
Ділимо тісто на чотири частини. У кожній робимо поглиблення. В першу кладемо каррі, у другу - кріп, в третю - горіхи, в четверту - кмин. Краї з'єднуємо так, щоб добавка опинилася всередині, вимішуємо щоб розподілити приправи.. Прибираємо в холодильник на півгодини. По одному дістаємо шматочки тіста, розкачуємо і вирізаємо формочками печиво. Випікаємо 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 707
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: чайних, печиво

Рекомендовані рецепти:

Суп-пюре з петрушки з грибами
Домашній хліб з курагою
Яблучний пай
Печиво "Анзак"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Яблучний насипний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: