Головна » Статті » Рецепти |
Яблучна коврижка
Смачна домашня випічка. Яблучна коврижка, а не пиріг з яблуками, тому що терті яблучка розподілені в самій масі теста.Необходимые продукти: півтори склянки пшеничного борошна, 3 яйця, 4 яблука, 3/4 склянки цукру, пакетик ванільного цукру, пів чайної ложки кориці, пів чайної ложки соди, 1 столова ложка вершкового масла, щіпка солі. Процес приготування: яблука натерти на крупній тертці. Збити міксером яйця з сіллю, потім, збиваючи, додати до них цукровий пісок і ванільний цукор. З'єднати з тертими яблуками, перемішати. У просіяне борошно просто висипати соду не гасити. Ввести в яблучну масу і акуратно вмішати ложкою круговими рухами. Тісто по густоті має бути як на оладки. У змащену маслом форму вилити тісто, рівномірно зверху посипати корицею через ситечко. Поставити в попередньо нагріту до 180 ° с духовку і випікати 15-20 хв. Можна гарячу коврижку зверху намазати будь-яким варенням або повидлом. Або остиглу - збитими вершками. | |
Просмотров: 1824 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |