Вчора була в гостях, господиня пригощала своїх гостей домашнім спиртним власного приготування. За смаком напій міцний, дуже приємно п'ється і нагадує магазинний (дуже дорогий) лікер Бейліз. Густий, ароматний, можна не запивати і не закушувати. Дуже смачний домашній лікер. Ось рецепт його приготування, на той випадок, якщо захочете приготувати напій вдома самостійно.))
Нам буде потрібно горілка звичайна, згущене молоко, вода, ваніль, кава натуральна зерновий або мелений.
Двісті грам згущеного молока змішуємо з такою ж кількістю горілки. Можна міксером змішати. Краплю ванільною есенції додати треба або натуральну ваніль, якщо така у вас є. Заварити міцну каву в невеликій кількості води (приблизно три ложечки кави на маленьку чашку). Остуживаем кави, проціджуємо і додаємо в напій (горілка + згущене молоко). Змішуємо ще раз, охолоджуємо в холодильнику. Всі інгредієнти дуже добре змішуються і якщо лікер постоїть деякий час в холодильнику, вміст не "розшаровується".