Головна » Статті » Рецепти

Омлет з опеньками
Для омлету з грибами можна використовувати свіжі або заморожені опеньки або шампіньйони. Якщо будете купувати заморожені гриби - зверніть увагу на упаковку - гриби можуть бути попередньо звареними і потім замороженими.
Інгредієнти: 500 грам грибів, один стебло цибулі-порею або дві ріпчасті цибулини, 30 грам вершкового масла, шість яєць, 100 г сметани, пучок свіжої петрушки, сіль і спеції за смаком.

Гриби очистіть і промийте під проточною водою. Залийте чистою холодною водою, доведіть до кипіння, посоліть і варіть хвилин десять. У процесі приготування періодично знімайте піну.
У сковорідці розігрійте масло і обсмажте цибулю до м'якості. Потім додайте варені гриби (їх потрібно буде порізати, але не дуже дрібно) і продовжуйте готувати ще хвилин п'ять. Приправте спеціями.
Яйця збийте, підсолити, додайте сметану і дрібно нарізану петрушку. Вилийте яєчну суміш на гриби, зробіть мінімальний вогонь і готуйте під кришкою кілька хвилин до потрібної консистенції омлету.
При подачі можна посипати свіжою зеленню.
Просмотров: 706
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Під, гриби

Рекомендовані рецепти:

Смородиновий пиріг
Цибульні булочки
Пиріжки з кропивою і рисом
Фруктові пончики
Мексиканське горіхове печиво
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: