Я знову до вас з піцою.) На цей раз хочу запропонувати піцу з начинкою з шпинату. Пробувала таку днями в піцерії, мені дуже сподобалося! Така соковита начинка, я навіть не очікувала, що це так смачно. Я взагалі на шпинат в супермаркеті уваги ні коли не звертала і не готувала з нього нічого. Тепер знаю, що він ідеально підходить в якості начинки до піци. Готувати тісто можна в кухонному комбайні або руками замісити. Я зараз тільки в хлібопічці тісто готую, ЗАВЖДИ виходить ідеальне тісто, оскільки температура в процесі замісу і підйому витримується стабільна.
Тісто: по чайній ложці солі, дріжджів, цукру, борошна 300 гр,. води 150 - 200 мл Масло або оливкова, або вершкове - одна столова ложка.
Тісто розгортаємо в тонку форму, ставимо на три хвилини в гарячу духовку. Виймаємо деко і викладаємо начинку: шпинат обсмажений з вершковим маслом і часником викладаємо, соусом "бешамель" заливаємо і ставимо знову в духовку хвилин на десять (час і температура залежить від духовки).