Список складових, які будуть необхідні для того. щоб приготувати цей салат: половина кілограма спагетті (необхідні такі. які б не розварювалися), один пучок свіжого базиліка, 60 г чорних оливок, 250 г помідорів чері, один зубчик часнику, 60 грамів сиру "Пармезан", одна столова ложка бальзамічного оцту, три столові ложки оливкової олії, сіль і мелений чорний перець. У воді з додаванням солі слід спагеті відварити до готовності, рідину злити і промити спагетті холодною водою. Помідори черрі потрібно вимити і розрізати на половинки. Базилік необхідно промити і потім дрібно порізати. Сир "Пармезан" натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити (можна з допомогою чеснокодавкі) і змішати з оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати до отриманого соусу-заправці чорний перець і сіль. В салатнику з'єднати спагетті. половинки помідорів черрі, оливки, сир і базилік, полити салат підготовленої заправкою і дуже акуратно перемішати. Потримати готовий салат 15 хвилин в холодильнику і подавати.