Головна » Статті » Рецепти

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Інгредієнти
* Борошно - 200-220 р
* Розпушувач тесту (або сода, якщо сода то 0,5 ч.л.) - 1 ч. л.
* Масло вершкове (розм'якшене, можна хороший маргарин) - 200-220 р
* Цукор (якщо любите за солодше, то трохи більше.) - 150 г
* Пудинг ванільний (суха суміш, у мене пакетик 40г) - 0,5 пач.
* Яйце - 2 шт
* Ванільний цукор - 0,5 пакет.
* Коньяк - 1 ст. л.
* Сметана - 2 ст. л.
Шоколад (краплі шоколадні) - 50 г
* Горіхи волоські - 50 г
Приготування
Борошно просіяти з содою. М ’ яке масло збити з цукром, додати суху суміш пудингу. Розбити яйця і всипати ванільний цукор, все добре збити.
Влити коньяк і сметану, перемішати. Отриману масу з'єднати з борошняний сумішшю. Додати горіхи і шоколадні крапельки.
Викладати тісто ложкою на деко, застелений папером для випічки. Врахуйте, що печива "розтікаються" злегка, так що повинна бути відстань між ними. Випікати 10-15 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Готове печиво виходить не дуже гарної форми, тому беремо залізну форму для печива або для кексів і обрізаємо краю, надаємо гарну форму.
Автор: жонушка
Просмотров: 764
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, цукор

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирний пиріг
Солодкі профітролі
Грибний "біфштекс"
Швидкий какао-пиріг
Печінка, приготована з овочами
Сирно-овочева паста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: