Головна » Статті » Рецепти |
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Інгредієнти * Борошно - 200-220 р * Розпушувач тесту (або сода, якщо сода то 0,5 ч.л.) - 1 ч. л. * Масло вершкове (розм'якшене, можна хороший маргарин) - 200-220 р * Цукор (якщо любите за солодше, то трохи більше.) - 150 г * Пудинг ванільний (суха суміш, у мене пакетик 40г) - 0,5 пач. * Яйце - 2 шт * Ванільний цукор - 0,5 пакет. * Коньяк - 1 ст. л. * Сметана - 2 ст. л. Шоколад (краплі шоколадні) - 50 г * Горіхи волоські - 50 г Приготування Борошно просіяти з содою. М ’ яке масло збити з цукром, додати суху суміш пудингу. Розбити яйця і всипати ванільний цукор, все добре збити. Влити коньяк і сметану, перемішати. Отриману масу з'єднати з борошняний сумішшю. Додати горіхи і шоколадні крапельки. Викладати тісто ложкою на деко, застелений папером для випічки. Врахуйте, що печива "розтікаються" злегка, так що повинна бути відстань між ними. Випікати 10-15 хвилин при температурі 170-180 градусів. Готове печиво виходить не дуже гарної форми, тому беремо залізну форму для печива або для кексів і обрізаємо краю, надаємо гарну форму. Автор: жонушка | |
Просмотров: 962 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |