Головна » Статті » Рецепти |
Морква в кисло-солодкому соусі
Легке, диететическое блюдо. Особливо сподобається любителям морковки.Необходимые продукти: 500 г моркви. Для соусу: 1 цибулина, 1 зубчик часнику, півсклянки волоських горіхів і родзинок без кісточок, по 2 столові ложки яблучного оцту, цукру і томатної пасти, по 1 столовій ложці соєвого соусу і крохмалю, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Моркву почистити і натерти на крупній тертці. 1 літр води посолити, нагріти в каструлі до кипіння і витримати 2-3 хвилини морквину. Воду злити, поставити морква в тепле місце, прикривши кришкою. Соус: Горіхи досить сильно подрібнити, родзинки промити. Часник пропустити через прес. Цибулину дрібно нашаткувати кубиками, підсмажити з горіхами, додати родзинки. Окремо змішати з трьома столовими ложками холодної кип'яченої води крохмаль, додати томатну пасту, соєвий соус, оцет, цукор, сіль, часник і перець. Всі влити в сковороду. Довести до кипіння. Викласти моркву, добре розмішати, прогріти пару хвилин і вимкнути вогонь. | |
Просмотров: 691 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |