Головна » Статті » Рецепти

Морква в кисло-солодкому соусі
Легке, диететическое блюдо. Особливо сподобається любителям морковки.Необходимые продукти: 500 г моркви.
Для соусу: 1 цибулина, 1 зубчик часнику, півсклянки волоських горіхів і родзинок без кісточок, по 2 столові ложки яблучного оцту, цукру і томатної пасти, по 1 столовій ложці соєвого соусу і крохмалю, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: Моркву почистити і натерти на крупній тертці.
1 літр води посолити, нагріти в каструлі до кипіння і витримати 2-3 хвилини морквину. Воду злити, поставити морква в тепле місце, прикривши кришкою.
Соус: Горіхи досить сильно подрібнити, родзинки промити. Часник пропустити через прес.
Цибулину дрібно нашаткувати кубиками, підсмажити з горіхами, додати родзинки.
Окремо змішати з трьома столовими ложками холодної кип'яченої води крохмаль, додати томатну пасту, соєвий соус, оцет, цукор, сіль, часник і перець. Всі влити в сковороду. Довести до кипіння.
Викласти моркву, добре розмішати, прогріти пару хвилин і вимкнути вогонь.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: родзинки, соус

Рекомендовані рецепти:

Трикутники з грибами
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Салат "Букет тюльпанів"
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Відкритий пиріг з персиками
Яблучні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: