Головна » Статті » Рецепти

Свинина за оригінальним рецептом
Незважаючи на інтригуючу назву, рецепт дуже простий і демократичний. Якщо ви щось з продуктів любите більше - збільшуйте кількість, якщо менше або взагалі не любите - зменшуйте або виключайте взагалі. Головне - не перестаратися зі спеціями, щоб відчувався смак і м'яса, і яблук. Рецепт приготування приблизно такий:
Дві скибочки свинячої вирізки (великі скибочки)
Три цибулини
4-5 часточок часнику
Два-три великих яблука (яблука краще брати кисло-солодкого смаку) або груші
За пучка свіжої зелені (петрушка, кінза, кріп) кінзу краще не виключати - вона надає неповторний смак цього блюда
50 мл рослинного масла
Столова ложка меду
Чорний мелений перець і сіль за смаком

М'ясо потрібно промити під проточною водою і нарізати невеликими шматочками. Потім змішати з дрібно нарізаним часником. Добавать нарізану півкільцями цибулю і багато зелені. Перемішати, влити рослинне масло, мед, посолити і поперчити. Ще раз ретельно перемішати і залишити під плівкою маринуватися. Скільки часу це займе? Взагалі - чим довше, тим краще. Тому можна з вечора приготувати маринад і заправити м'ясо. Тоді воно вийде дуже смачним.

Коли прийде час готувати м'ясо, наріжте яблука тонкими скибочками, змішайте з м'ясом і викладіть в форму для запікання. Поставте в розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 40-45 хвилин. Час приготування залежить від обраного м'яса і ваших смакових уподобань.

Дуже важливо не перетримати м'ясо в духовці і ще бажано щоб яблука не лежали поверх м'яса (інакше вони можуть підгоріти). Пробуйте м'ясо під час приготування, як тільки відчуєте що воно готове - діставайте. Але краще всього залишити ще напівготове м'ясо у вимкненій духовці (на тому етапі, коли з м'яса йде рожевий сік) і дати йому дійти до готовності.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Бутерброди з тунцем
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Салат з грейпфрутом
Домашня сметана
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: