Головна » Статті » Рецепти

Котлети з опеньків
Смачні котлети можна готувати не тільки з яловичини, свинини, телятини або курки, для цього чудово підійдуть такі гриби, як опеньки. Не вірите? Тоді запасіться терпінням і приступайте до приготування...
Інгредієнти для страви «Котлети з опеньків»:
- 1 кілограм опеньків;
- 2 відварені картоплини;
- 20 грамів молока;
- 1 склянка борошна;
- 2 яйця;
- сіль;
- чорний перець;
- 100 г панірувальних сухарів.

Спосіб приготування.
Відварити опеньки в солоній воді, дайте їм трохи охолонути і перекрутіть на м'ясорубці. Відваріть картопля, влийте молоко і зробіть пюре. Додайте до подрібненим опенькам яйця, картопляне пюре, борошно, сіль і чорний перець (за смаком). Замісіть тісто.
Щоб тісто не прилипало і була можливість зробити красиві рівні котлети, змочіть руки водою і приступайте до формування котлет. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії (попередньо добре розігрійте сковорідку).
Подавати до столу котлети з опеньків можна зі сметаною, кетчупом або сирним соусом, вони підійдуть практично до будь-якого гарніру.

Просмотров: 2364
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: котлети, опеньків

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Шоколадний кекс з бананами і медом
Торт "Посмішка негра"
Гострий суп з фрикадельками
Рулет з абрикосовим джемом
Перемячи з м'ясом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: