Головна » Статті » Рецепти |
Котлети з опеньків
Смачні котлети можна готувати не тільки з яловичини, свинини, телятини або курки, для цього чудово підійдуть такі гриби, як опеньки. Не вірите? Тоді запасіться терпінням і приступайте до приготування... Інгредієнти для страви «Котлети з опеньків»: - 1 кілограм опеньків; - 2 відварені картоплини; - 20 грамів молока; - 1 склянка борошна; - 2 яйця; - сіль; - чорний перець; - 100 г панірувальних сухарів. Спосіб приготування. Відварити опеньки в солоній воді, дайте їм трохи охолонути і перекрутіть на м'ясорубці. Відваріть картопля, влийте молоко і зробіть пюре. Додайте до подрібненим опенькам яйця, картопляне пюре, борошно, сіль і чорний перець (за смаком). Замісіть тісто. Щоб тісто не прилипало і була можливість зробити красиві рівні котлети, змочіть руки водою і приступайте до формування котлет. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії (попередньо добре розігрійте сковорідку). Подавати до столу котлети з опеньків можна зі сметаною, кетчупом або сирним соусом, вони підійдуть практично до будь-якого гарніру. | |
Просмотров: 2364 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |