Головна » Статті » Рецепти

Мармелад з фруктового соку
Альтернативу магазинного мармеладу можна приготувати самостійно вдома використовуючи в якості основи мармеладу фруктовий сік, приготований самостійно або ж покупної. Колір приготовленого по цьому рецепту ласощі буде залежати від обраного вами кольору соку, а можна зробити кілька видів мармеладу різних кольорів.

Необхідні інгредієнти: близько 320 мл фруктового соку (також підійде ягідний морс або насичений компот, або рідке фруктове пюре), один стакан цукру, сік половини лимона і столова ложка агар-агару.

З приблизно 70 мілілітрів соку і склянки цукру на помірному вогні слід відварити сироп. До 250 мілілітрах соку потрібно розмішати агар-агар і дати суміші настоятися протягом приблизно півгодини.
Далі в готовий і ще гарячий сироп влити сік з агаром, а також сік половинки лимона і потім поставити всю масу на середній вогонь, на якому слід варити масу до закипання і потім ще хвилин 5, при цьому її необхідно не перестаючи помішувати. Зняти майбутній мармелад з вогню і трохи остудити, після чого розлити у формочки і охолоджувати в холодильнику.
Застиглий повністю мармелад вийняти з форм і кожну мармеладину обваляти в цукровому піску, після чого почекати поки мармелад висохне і знову обваляти в цукру.
Просмотров: 621
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, соку

Рекомендовані рецепти:

Шарлотка з мандаринами
Печиво горіхове
Трюфелі з апельсинових скоринок
Ватрушка "Ласун"
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: