Головна » Статті » Рецепти |
Пшеничні млинці на кефірі
Інгредієнти:1 ст. ложка пшеничного борошна 1 ст. борошна грубого помелу для випічки 3 ст.л. цукру 2 ч.л. цукру 1 ч.л. соди ½ ч.л. солі ½ ч.л. мустного горіха 3 ст.л розтопленого масла 3 ст. ефира 3 яйця ½ ч.л. вершкового масла Приготування: У великій мисці перемішати сухі складові, а саме борошно, цукор, горіх, сода, сіль. Збити яйця виделкою і влити їх в миску. Додати розтоплене масло, яке не повинно бути гарячим. Додати кефір і добре перемішати отриману суміш віником, до однорідної маси. Сковорідку злегка змастити вершковим маслом. Частина тесту зачерпніть мірним стаканом, і вилийте на підігріту сковороду і почекайте (температура приготування повинна бути середньої). Коли з'являться бульбашки на поверхні краще зачекайте доки вони почнуть сідати. Головне не заливайте їх тестом. Переверніть млинець і так само чекайте почекайте. | |
Просмотров: 671 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |