Головна » Статті » Рецепти

Бутерброди з тунцем
Паштети з риби або рибні консерви - наприклад, горбуша або тунець, чудово підходять для приготування швидких і апетитних закусок. Трохи зеленої цибулі, сиру або майонезу, каррі зроблять смак бутербродів яскравіше і свіже.
Інгредієнти: баночка консервованого тунця, два яйця, 50 г твердого сиру, один плавлений сирок, невеликий пучок зеленої цибулі, скибочки білого хліба, сіль і каррі за смаком.

Яйця круто відварити, натерти на дрібній тертці або розім'яти виделкою (порубати ножем). Зелену цибулю дрібно нарізати. З рибних консервів злити рідина, вибрати кісточки, рибу розім'яти виделкою як для паштету. Твердий сир і плавлений сирок натерти на дрібній тертці.
Змішати всі продукти, додати за смаком сіль і каррі. Якщо маса вийшла крута, то можна додати столову ложку майонезу.
Бутерброди можна зробити з свіжого хліба або ж підсушити скибочки хліба в тостері і намазати паштетом. З черствого хліба виходять відмінні грінки, особливо, якщо їх змастити олією і підсушити в духовці. Як варіант - натерти часником. Приємного апетиту!
Просмотров: 7097
Категория: Рецепти |
| Теги: бутерброди, хліб

Рекомендовані рецепти:

Імбирне печиво
Угорський пиріг до чаю
Манник з цукатами
Салат з авокадо і свіжих печериць
Рецепт "Хрусткого" салату
Шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: