Паштети з риби або рибні консерви - наприклад, горбуша або тунець, чудово підходять для приготування швидких і апетитних закусок. Трохи зеленої цибулі, сиру або майонезу, каррі зроблять смак бутербродів яскравіше і свіже. Інгредієнти: баночка консервованого тунця, два яйця, 50 г твердого сиру, один плавлений сирок, невеликий пучок зеленої цибулі, скибочки білого хліба, сіль і каррі за смаком.
Яйця круто відварити, натерти на дрібній тертці або розім'яти виделкою (порубати ножем). Зелену цибулю дрібно нарізати. З рибних консервів злити рідина, вибрати кісточки, рибу розім'яти виделкою як для паштету. Твердий сир і плавлений сирок натерти на дрібній тертці. Змішати всі продукти, додати за смаком сіль і каррі. Якщо маса вийшла крута, то можна додати столову ложку майонезу. Бутерброди можна зробити з свіжого хліба або ж підсушити скибочки хліба в тостері і намазати паштетом. З черствого хліба виходять відмінні грінки, особливо, якщо їх змастити олією і підсушити в духовці. Як варіант - натерти часником. Приємного апетиту!
|