Ще один варіант для любителів макаронних виробів. Можна взяти будь-які види макаронів: спагеті, пружинки, ріжки, макарони, вермишель.Необходимые продукти: 500гр макаронних виробів, 500 го курячого філе, склянку молока, столова ложка борошна, сіль і чорний перець за смаком, 2 столові ложки рафінованої олії, 1 чайна ложка вершкового масла. Приготування: макарони Відварити в підсоленій воді, періодично перемішуючи і пробуючи, щоб на розварилися. Воду злити, залишивши стакан для соусу, налити столову ложку соняшникової мала в макарони, перемішати. сотейнику добре розігріти олію разом з вершковим маслом, обсмажити курку, порізану на невеликі шматочки. Як утворюється на них скоринка, залити макаронним відваром, перемішати, готувати на слабкому полум'ї, поки м'ясо не стане м'яким. Розбовтати борошно в молоці, вилити до філе, постійно розмішуючи до однорідного стану. Нехай покипить 5 хвилин. Соус повинен загуснути, якщо треба, то кип'ятіть довше. Посолити і поперчити. В тарілку викласти макарони, зверху - курочку в соусі і трохи присипати петрушкою.
|