Головна » Статті » Рецепти

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Дуже вдалий і смачний сніданок. Якщо немає бажання з ранку возитися з пудингом, можна приготувати його з вечора, а вранці розігріти в мікрохвильовій печі. Втім, і в холодному вигляді він досить непоганий. Ось рецепт:
Інгредієнти: 4 склянки невеликих кубиків черствого хліба (сторона кубиків 2,5 см), склянка нарізаних кубиками яблук, чверть склянки волоських горіхів, чайна ложка кориці (за смаком), по щіпці мускатного горіха і солі, дві склянки молока, третину склянки меду.

Форму для запікання змащуємо маслом (краще рослинним щоб не пригоріло).
Змішуємо кубики хліба з яблуками, меленими горіхами, корицею, мускатним горіхом і сіллю. Мед розмішуємо в молоці. Заливаємо цією сумішшю хлібні кубики і обережно перемішуємо дерев'яною ложкою. Даємо настоятися десять хвилин.

Акуратно викладаємо суміш у форму для запікання. При бажанні можна зробити пудинг в маленьких порційних формочках. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо півгодини (якщо маленькі формочки, то достатньо 15-20 хвилин). Колір скоринки повинен бути золотистим. Дістаємо готовий пудинг і поки гарячий змащуємо верх медом. Подавати його краще теплим, з какао або з молоком. Приємного апетиту!
Просмотров: 966
Категория: Рецепти |
| Теги: пудинг, змащуємо

Рекомендовані рецепти:

Коктейльне печиво
Грибний "біфштекс"
Samosa - індійські пиріжки
Калиссоны - французькі ласощі
Пиріг з гарбузом і ківі
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: