Дуже вдалий і смачний сніданок. Якщо немає бажання з ранку возитися з пудингом, можна приготувати його з вечора, а вранці розігріти в мікрохвильовій печі. Втім, і в холодному вигляді він досить непоганий. Ось рецепт: Інгредієнти: 4 склянки невеликих кубиків черствого хліба (сторона кубиків 2,5 см), склянка нарізаних кубиками яблук, чверть склянки волоських горіхів, чайна ложка кориці (за смаком), по щіпці мускатного горіха і солі, дві склянки молока, третину склянки меду.
Форму для запікання змащуємо маслом (краще рослинним щоб не пригоріло). Змішуємо кубики хліба з яблуками, меленими горіхами, корицею, мускатним горіхом і сіллю. Мед розмішуємо в молоці. Заливаємо цією сумішшю хлібні кубики і обережно перемішуємо дерев'яною ложкою. Даємо настоятися десять хвилин.
Акуратно викладаємо суміш у форму для запікання. При бажанні можна зробити пудинг в маленьких порційних формочках. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо півгодини (якщо маленькі формочки, то достатньо 15-20 хвилин). Колір скоринки повинен бути золотистим. Дістаємо готовий пудинг і поки гарячий змащуємо верх медом. Подавати його краще теплим, з какао або з молоком. Приємного апетиту!