Головна » Статті » Рецепти

Торт пісочно-чорносливове
Смачний домашній тортик для святкового чаепития.Тесто: пачка маргарину (250гр), 2 склянки борошна, 2 яйця, півсклянки цукру, 2 чайні ложки розпушувача, щіпка солі.
Крем: пачка вершкового масла (200гр), банку згущеного молока, склянка чорносливу без кісточок.
Процес приготування:
Пачку маргарину охолодити в морозилці, натерти великою на крупній тертці. Посолити, всипати борошно і розпушувач, швидко перемішати руками в крихту.
Яйця збити з цукру. Ввести в борошняну суміш і замісити тісто. Зліпити його в кулю, покласти в харчову плівку або в поліетиленовий пакет і прибрати в холодильник мінімум на 3 години, а краще на всю ніч.
Потім тісто розділити на 5 частин, що швидко розкачати тонкі коржі. Випікати до золотистого кольору в попередньо розігрітій до 200С духовці. Сире тісто має бути постійно в холодильнику.
Для крему попередньо замочити чорнослив в окропі на 15 хв. воду злити, обсушити і дуже дрібно нарізати. Можна подрібнити в блендері.
Збити пачку масла зі згущеним молоком". З'єднати з чорносливом і ще раз збити. Коржі промазати кремом. Торт повинен постояти для просочення хоча б добу.
Просмотров: 759
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, збити

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Тайський салат
Морквяно-апельсиновий пиріг
Круасани з шоколадом
Розсипчастий пиріг з курагою
Яєчня по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: