Для приготування рулету потрібно: для розсолу - три склянки води, дві столові ложки солі, одна чайна ложка чорного перцю (меленого), дві столові ложки коричневого цукру, три лаврових листки; для глазурі - дві столові ложки меду, одна столова ложка соєвого соусу, по столовій ложки чорного і червоного перцю (меленого), дві столові ложки оливкової олії, часник; а також чотири шматки курячого філе.
В каструлі або мисці змішайте всі складові для розсолу і покласти в нього куряче м'ясо, після чого накрити кришкою і поставити на 24 години в холодильник. Після закінчення доби куряче філе слід вийняти з розсолу і обполоснути холодною проточною водою, а потім покласти його на три години в глазур, яку необхідно зробити змішавши інгредієнти для неї. Потім куряче м'ясо щільно скрутити в рулети (по два шматка філе разом), перемотати ниткою і знову покласти в глазур і покласти в холодильник ще на 24 години. Викласти рулети на деко і запікати півгодини в нагрітій духовці при температурі 180 градусів, при цьому час від часу їх потрібно змащувати медової глазур'ю і перевертати.