Головна » Статті » Рецепти

Салат з копченої риби з кислим яблуком
Рецепт дуже смачного салату з копченої червоної риби з яблуком і макаронами. Готується такий салатик швидко і досить просто!

Складові, які вам потрібні для того, щоб приготувати дві порції такого салатику: 150 г копченої червоної риби (підійде будь-яка червона риба, наприклад, сьомга або горбуша), одне зелене яблуко кисле середнього розміру, два курячих яйця, 100 грамів коротких макаронів вже зварених, майонез для заправки салату.

Курячі яйця слід відварити круто, потім остудити, почистити і порізати маленькими кубиками. Червону копчену рибу, а також вимите яблуко кисле теж нарізати на невеликі кубики.
У відповідному салатнику змішати всі порізані інгредієнти і додати до них охолоджені варені макарони (макарони не повинні бути розвареними або ж сыроватыми), заправити отриманий салат майонезом і акуратно перемішати його.
Сіль в цей салат додавати немає необхідності, так як копчена риба додасть йому солоний смак. Салат можна за смаком злегка посипати чорним перцем, а також прикрасити зеленню.
Просмотров: 611
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, салат

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Угорські булочки з сиром
Картопляне пюре з базиліком
Пиріжки з каррі з яловичини
Швидкий какао-пиріг
Салат "Дубочек"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: