Головна » Статті » Рецепти

Котлети з консервованого тунця
Що відрізняє саме цей простий рецепт рибних котлет, так це використання великої кількості різних спецій, завдяки чому страва вийде дуже ароматним і незвичайним.

Продукти, які вам знадобляться на шість порцій котлет: 400 грамів консервованого тунця, половина кілограма картоплі, дві ріпчасті цибулини, два зубчики часнику, два яйця, дві столові ложки вершкового масла, подрібнений імбир, куркума мелена, кардамон, мелена кориця, перець чилі мелений, одна їдальня ложка цукру, одна чайна ложка солі, лавровий лист, панірувальні сухарі і рослинне масло для смаження.

На вершковому маслі необхідно обсмажити дрібно порізаний часник і цибулю протягом приблизно 5 хвилин на помірному вогні, а потім додати порізану на невеликі кубики картоплю і подрібнений імбир і також обсмажувати ще 5 хвилин. Після цього додати в сковороду до овочів консервований тунець, попередньо злив з нього рідину, влити невелику кількість гарячої води з чайника і поклавши лавровий лист, кардамон і куркуму. Готувати, накривши кришкою 15 хвилин, а потім видалити лаврове листя і далі весь вміст сковорідки перемять в однорідну масу і приправити перцем, сіллю, корицею і цукром.
З отриманою масою виліпити близько дванадцяти котлеток і обсмажити їх до готовності на сильно розігрітому рослинному маслі, вмочаючи спочатку у збите яйце, потім в сухарі для панірування.
Просмотров: 1313
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: мелена, кардамон

Рекомендовані рецепти:

Домашня куряча ковбаса
Сирники
Три рецепти хачапурі
Цукерки "Вишневий мармелад"
Рулет з яблуками
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: