Головна » Статті » Рецепти

Цукерки "Чорний Рафаелло"
Такі цукерки готуються на основі чорного шоколаду та пісочного печива, але в них, як і в класичному варіанті цукерок "Рафаелло", також використовується кокосова стружка і обсмажені мигдальні горішки. Цукерки виходять соковитими, смачними, апетитними і виглядають дуже нарядно!

Потрібні інгредієнти для приготування цукерок "Чорний Рафаелло": одна 100-грамова плитка чорного шоколаду, 70 грамів пісочного печива, 75 грамів вершкового масла, а також 50 г кокосової стружки і 50 грамів підсмаженого мигдалю.

Вершкове масло потрібно порізати шматочками, а чорний шоколад поламати на невеликі скибочки, а потім покласти масло і шоколад у відповідну посудину і розтопити на водяній бані (можна також розтопити в мікрохвильовій печі - це займе менше часу).
Тим часом необхідно подрібнити мигдаль і пісочне печиво до стану крихти і з'єднати їх з шоколадно-масляною масою і ретельно їх перемішати, а після цього перелити суміш у застелену харчовою плівкою ємність і поставити в морозилку на 60 хвилин.
Охолоджену масу слід порізати на невеликі шматочки і руками надати кожному шматочку округлу форму і потім обваляти отримані цукерки в кокосовій стружці.
Просмотров: 702
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки, печива

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Кекс "Мармурова"
Соус "Бер-блан"
Картопля в паприці (рецепт)
Закритий лимонний пиріг
Десерт "Кокосовий рай"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: