Головна » Статті » Рецепти

"Медова" свинина з імбиром
Смачне м'ясо у незвичному антуражі: солодка гіркота з імбирним ароматом.Необходимые продукти: 4 шматки свинячої вирізки вагою по 250 гр, 4 зубчики часнику, 1 лимон, 1 зелений перець чилі, 100 мл коньяку, 2 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки дрібно натертого імбиру, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: часник дрібно порубати. З лимона вичавити сік.
М'ясо укласти в глибоку каструлю, полити лимонним соком і посипати нарубаним часником. Притиснути тарілкою і прибрати в холодильник на півгодини.
В сковороді добре розжарити рослинну олію і обсмажити у ньому свинину з усіх боків до золотистої скоринки. Посолити і поперчити. Викласти обсмажене м'ясо в жаротривку посуд для запікання.
Зробити соус: перець чілі почистити від насіння, дрібно нарізати і змішати з медом, імбиром і коньяком. Все змішати на сковороді в олії поле м'яса і прогріти 5 хвилин.
Залити цим соусом м'ясо, закрити фольгою. Готувати в попередньо нагрітій до 180°С духовці 25-30 хвилин.
Просмотров: 822
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Курка з квасолею
Пудинг з персиків
Картопляні пиріжки з капустою
Полунично-фруктовий салат
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: