Смачне м'ясо у незвичному антуражі: солодка гіркота з імбирним ароматом.Необходимые продукти: 4 шматки свинячої вирізки вагою по 250 гр, 4 зубчики часнику, 1 лимон, 1 зелений перець чилі, 100 мл коньяку, 2 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки дрібно натертого імбиру, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: часник дрібно порубати. З лимона вичавити сік. М'ясо укласти в глибоку каструлю, полити лимонним соком і посипати нарубаним часником. Притиснути тарілкою і прибрати в холодильник на півгодини. В сковороді добре розжарити рослинну олію і обсмажити у ньому свинину з усіх боків до золотистої скоринки. Посолити і поперчити. Викласти обсмажене м'ясо в жаротривку посуд для запікання. Зробити соус: перець чілі почистити від насіння, дрібно нарізати і змішати з медом, імбиром і коньяком. Все змішати на сковороді в олії поле м'яса і прогріти 5 хвилин. Залити цим соусом м'ясо, закрити фольгою. Готувати в попередньо нагрітій до 180°С духовці 25-30 хвилин.