Головна » Статті » Рецепти

Манник з сиром
Ця випічка є по своїй суті таким же звичайним манником, от тільки в нього для більшої оригінальності страви додається ще й сир, ну і відповідно трішки змінюються пропорції різних інгредієнтів, що використовуються, подібна запіканка завдяки цьому стає ще смачніше і також корисніше, адже сир це прекрасне джерело такого необхідного організму мікроелементи, як кальцій...

Список потрібних продуктів: один стакан манної крупи, дві склянки кефіру, 200 г м'якого сиру, 100 грамів маргарину, два курячих яйця, одну склянку пшеничного борошна вищого сорту, 15 грамів розпушувача для тіста, один склянки цукру-піску, а крім цього 200 грамів вершкового масла і одна банка згущеного молока для крему.

Приготування досить простий: манну крупу потрібно залити кефіром, після чого додати туди ж цукор-пісок і сир і добре перемішати суміш до однорідного стану, а потім залишити на деякий час (години на три).
Окремо добре збити яйця і змішати борошно з розпушувачем, ну і після цього додати до основної маси спочатку збиті яйця, ну а потім борошно і знову ретельно розмішати. Тісто перелити в змазану форму і відправити запікатися в гарячу духовку приблизно на 30-40 хвилин.
Готовий манник потрібно охолодити і розрізати на два пласти, після чого змастити кремом із збитої згущеного молока з м'яким маслом і дати випічці просочитися. Хоча взагалі-то можна обійтися і без цього, тоді вийде просто манно-сирний пиріг.
Просмотров: 771
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, цього

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Горіхові трубочки
Пиріг з капустою і яйцем
Салат "Букет тюльпанів"
Торт "Прага"
Парові булочки
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: