Головна » Статті » Рецепти

Яловичина в лимонному соусі
Яловичина в лимонному соусі ідеально поєднується з відварним розсипчастим рисом або макаронами. Бульйон, який залишиться після варіння м'яса, використовуйте для приготування перших страв.

Інгредієнти: кілограм м'якоті яловичини, 100 грам моркви і кореня петрушки, 50 г селери, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, половинка лимона, 300 грам сметани, 2 столові ложки борошна, рослинне масло, сіль і чорний мелений перець за смаком.

М'ясо наріжте на порційні шматочки, залийте холодною водою, додайте сіль і дайте закипіти. Зніміть піднялася піну, зробіть вогонь невеликим.

Приблизно через півгодини додайте в бульйон очищені і нарізані шматочками моркву, петрушку і селеру. Варіть до м'якості м'яса. Коли воно буде готове, шумівкою вийміть м'ясо з бульйону, дайте стекти рідини і обсмажте в олії до рум'яної скоринки.

Поки м'ясо обсмажується, змішайте сметану з борошном, додайте сік половинки лимона. Отриманим соусом полийте м'ясо, накрийте кришкою і залиште на слабкому вогні ще на п'ять хвилин, щоб соус добре прогрівся. Не давайте йому закипіти - сметана може згорнутися.
Просмотров: 843
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Свинячі реберця в пиві
Мигдальне поліно
Пиріг з сиром
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Ватрушка "Ласун"
Десерт-морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: