Оладки виходять дуже ніжними, соковитими і м'якими, вони чудово підійдуть практично до будь-якого гарніру, а також у поєднанні з овочами або овочевими салатами.
Для того, щоб приготувати оладки з курячого філе вам будуть потрібні наступні складові: половина кілограма курячого філе, одна ріпчаста цибулина, два яйця, чотири столові ложки панірувальних сухарів, один стакан молока, сіль і перець, а також приправа куряча, олія для смаження.
Ріпчасту цибулину слід почистити і після цього цибулю разом з курячим філе необхідно пропустити через м'ясорубку. Сирі яйця потрібно розділити на жовтки і білки, яєчні білки відкласти, а жовтки змішати з отриманим курячим фаршем. Далі додати у фарш панірувальні сухарі і потроху влити склянку молока, всипати сіль і перець, приправу для курки і всю масу добре перемішати до однорідності. Яєчні білки збити до утворення міцної піни і акуратно домісити до фаршу. Смажити оладки, викладаючи ложкою на сковороду з розігрітим маслом по дві-три хвилинки з обох сторін. Смажити краще на суміші вершкового і рослинного масел.
|