Домашні вироби виходять не тільки набагато смачніше магазинних, вони разом з цим, безумовно, набагато більш корисні для організму людини, а в даному випадку дитини, адже саме діти найбільше люблять цукерки!Продукти, які знадобляться для того, щоб приготувати 24 домашніх молочних цукерок: дві склянки молока, один стакан цукрового піску, дві столові ложки меду, 25 г вершкового масла (і ще трохи для змазування), чверть чайної ложки соди. Спочатку всі інгредієнти, необхідні для приготування цукерок необхідно покласти в каструльку з товстим дном і потім поставити її на слабенький вогонь. Варити масу, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, протягом 15-25 хвилин, до тих пір, поки ложка суміші, вилита в холодну воду, не буде укріпляти. Після цього каструлю відразу ж зняти з вогню. Потім отриману цукеркову масу на змащений маслом деко або скляну форму, вистелений пергаментом. Пару хвилин почекати і намітити формочками для випічки (або ножем) майбутню форму цукерок. Нарізати ж їх можна буде тільки тоді, коли вся маса практично повністю охолоне. Кожну цукерку загорнути в пергамент і зберігати в темному місці.
|