Головна » Статті » Рецепти |
Житні млинці
Ви думаєте, що житні млинці на смак нагадують чорний хліб? Зовсім ні! Морозиво «maxi bon» пробували? То що з вафельками? Ось житні млинці точь-в-точь ці вафельки. З яскраво вираженим смаком, ароматом, прекрасно поєднуються з солодкими начинками, так і з солоними теж. Дуже рекомендую! Спробуйте! СКЛАД: Молоко - 1.5 - 2 склянки Житнє борошно - 1 склянка Яйце - 1 невелике Розпушувач для тесту - 1 чайна ложка Сіль - щіпка Цукор - 1 столова ложка або за смаком (якщо плануєте подавати з солоними начинками, візьміть менше) Рослинна олія - 2 столові ложки ПРИГОТУВАННЯ: житнє борошно Змішайте з розпушувачем, сіллю й цукром. Поступово додайте склянку молока до однорідного тесту без грудок. Додайте яйце, рослинне масло і розмішайте до однорідності. Додайте молоко до консистенції негустого тесту для млинців. Дайте тісту постояти 20 - 30 хвилин і можна випікати. Випікаються житні млинці при помірно - сильному нагріванні і на добре змазаної сковорідці. Перевертайте тільки після того, як нижня сторона добре пропечеться. Приємного вам апетиту! | |
Просмотров: 1035 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |