Важлива складова салату, майстерно приготовлена заправка, облагородить, зробивши смачними і апетитними будь-які інгредієнти і саму нудну траву.Необходимые продукти: 200 г суміші салатного міксу (листя качанового, руколлы, фриссе, айсберга), 1/3 черствого батона білого хліба, 2 жовтки (заздалегідь витриманих до кімнатної температури), півсклянки оливкової олії, 2 столові ложки діжонської гірчиці, винного оцту і натертого пармезану (або будь-якого твердого сиру, жменя кедрових горіхів, мелений чорний перець Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на сухій сковороді. Листя салату помити, обсушити і крупно нарвати руками. Розкласти на широкому плоскому блюді. Жовтки трохи збити віночком разом з гірчицею та оцтом і перцем. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влити оливкову олію, поки не вийде густий соус. Всипати тертий сир і все перемішати. Рівномірно полити листя салату, присипати кедровими горіхами. Окремо подати крупно порізані скибочки хліба, підсушені в духовці.