Головна » Статті » Рецепти

Салат в гірчичній заливці
Важлива складова салату, майстерно приготовлена заправка, облагородить, зробивши смачними і апетитними будь-які інгредієнти і саму нудну траву.Необходимые продукти: 200 г суміші салатного міксу (листя качанового, руколлы, фриссе, айсберга), 1/3 черствого батона білого хліба, 2 жовтки (заздалегідь витриманих до кімнатної температури), півсклянки оливкової олії, 2 столові ложки діжонської гірчиці, винного оцту і натертого пармезану (або будь-якого твердого сиру, жменя кедрових горіхів, мелений чорний перець
Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на сухій сковороді. Листя салату помити, обсушити і крупно нарвати руками.
Розкласти на широкому плоскому блюді.
Жовтки трохи збити віночком разом з гірчицею та оцтом і перцем. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влити оливкову олію, поки не вийде густий соус. Всипати тертий сир і все перемішати.
Рівномірно полити листя салату, присипати кедровими горіхами.
Окремо подати крупно порізані скибочки хліба, підсушені в духовці.
Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Простий домашній рецепт шарлотки
Печиво "Анзак"
Свинячі реберця в пиві
Три рецепти хачапурі
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: