Головна » Статті » Рецепти |
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Ви любите сирне печиво? Так-так, те саме, що пекли нам наші мами та бабусі, а ми зараз печемо своїм дітям, так і не тільки їм. Така ніжна, листкове, повітряний… Смачне-пресмачне! Так до чого я це все? Так до того, що тісто в цьому рецепті абсолютно таке ж! Змінилася лише форма, а все інше - ніжне, листкове, повітряний - залишилося колишнім! Для різноманітності смаку я додала начинку з подваренной вишні. В результаті вийшло ніжно-слоено-повітряний зовні і соковито-кисло-солодке всередині. Це дійсно дуже смачно! Та й готується без клопоту і швидко! Спробуйте! СКЛАД: Для тесту вам знадобиться: 200 г (1 пачка) густого сиру (не рідкого і не пастообразного, бажано домашнього, але можна взяти і стандартну пачку сиру, яка продається в будь-якому магазині, але тільки стежте, щоб сир не був дуже вологим) 100 г маргарину або масла 1 склянка борошна + борошно для розкатки Щіпка негашеної соди 0.5 чайної ложки розпушувача 3 - 4 столові ложки цукру Для начинки: 200 г вишня без кісточки (можна більше) 2 - 3 столові ложки цукру або за смаком 1 неповна столова ложка крохмалю (кукурудзяного або картопляного) ПРИГОТУВАННЯ: Змішайте борошно з содою й розпушувачем. Додайте нарубані холодне масло або маргарин і розітріть в крихту. Додайте сир і вмішайте в борошняну суміш. Дуже не докладайте і тісто довго не місіть. Достатньо щоб сир просто рівномірно розподілилися. Покладіть тісто в пакет і розімніть в прямокутник завтовшки близько 1 см. Пакет з тестом поставте в холодильник мінімум на 1.5 - 2 години, а краще на ніч. Для начинки змішайте вишню з цукром та крохмалем і залиште до появи соку. Якщо будете готувати із замороженою, спочатку вишню повністю розморозьте, потім додайте крохмаль, цукор і розмішайте до розчинення цукру. При акуратному нагріванні і помішуванні доведіть ягідну суміш до загустіння тобто до того моменту, коли крохмаль з соком перетворяться в кисіль. Повністю охолодіть! Як мінімум до кімнатної температури, а краще поставити підварені ягоди в холодильник і дати час добре охолонути. Охолоджене розкачайте тісто в прямокутник товщиною 1 - 2 мм. Якщо тісто буде липнути, подпыляйте тісто, стіл і качалку борошном. Розкачаний пласт тіста посипте цукром. Для кращого зчеплення злегка втисніть цукор качалкою. Скрутіть тісто в нещільний рулет. Перекладіть на деко, застелений папером для випічки. Випікайте при 200 - 210 С до зарумянивания (близько 20 хвилин). Відразу після випічки посипте цукровою пудрою (за бажанням). Дайте застигнути. Приємного вам чаювання! | |
Просмотров: 873 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |